Gasztrokulturális ötletekkel látják el a Székelyudvarhelyieket

2020.02.27

Az internetet böngészve a Szarvasbogár ötletadójának facebook oldalán igazi gyöngyszemre találtunk, ami jelzi azt a komolyságot és elhivatottságot, amivel a várost vezetni akarja a közeljövőben.

A GálΦóka karrierjének és politikai pályafutásának szellemi atyjaként, éppen egy tuti receptet kever a követői számára. 

Egy kicsit fölül szeretnénk írni ezt a kulináris dolgot, hát mi is kitaláltunk egy tuti receptet, ami talán veri a Szarvasbogárét. 

Íme a recept:

Fogj egy marék sót, hajítsd bele másfél liter vízbe, majd közepes lángon főzd legalább 15 percig. Amikor ezzel kész vagy tegyél a tetejére egy fedőt s hagyd állni körülbelül 5 percig. A végén pedig mindent öntsél ki, úgy ahogy van.

S íme a szarvasbogár receptje is:

Mesze semmi, fogd meg jól. S most ki ki döntse el, hogy mi a vicc és mi a valóság.

Ilyen mérgező dolgot székelyföldön még nem főztek. Mert ha főztek volna, már rég románok lennénk mind. 

Az elmúlt évek politikai gyakorlata sok mindent látott már. Pártokat pártok hátán. Politikusokat politikusok ellen harcolni. És az ínséges időkben mégis összefogni, itt Románia kellős közepén, Székelyföldön.

Szarvasbogár Infó - Székelyudvarhelyi Közéleti Portál
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el