Székelyudvarhely polgármesterének elmúlt négy éves politikai vesszőfutását egy mondatba lehetne tömöríteni.
Gasztrokulturális ötletekkel látják el a Székelyudvarhelyieket
Az internetet böngészve a Szarvasbogár ötletadójának facebook oldalán igazi gyöngyszemre találtunk, ami jelzi azt a komolyságot és elhivatottságot, amivel a várost vezetni akarja a közeljövőben.
A GálΦóka karrierjének és politikai pályafutásának szellemi atyjaként, éppen egy tuti receptet kever a követői számára.
Egy kicsit fölül szeretnénk írni ezt a kulináris dolgot, hát mi is kitaláltunk egy tuti receptet, ami talán veri a Szarvasbogárét.
Íme a recept:
Fogj egy marék sót, hajítsd bele másfél liter vízbe, majd közepes lángon főzd legalább 15 percig. Amikor ezzel kész vagy tegyél a tetejére egy fedőt s hagyd állni körülbelül 5 percig. A végén pedig mindent öntsél ki, úgy ahogy van.
S íme a szarvasbogár receptje is:
Mesze semmi, fogd meg jól. S most ki ki döntse el, hogy mi a vicc és mi a valóság.
Ilyen mérgező dolgot székelyföldön még nem főztek. Mert ha főztek volna, már rég románok lennénk mind.
Rossz idők járnak Székelyudvarhely főpásztorának városában s elég rosszul alakul a szénája a vezérnek.
Az elmúlt évek politikai gyakorlata sok mindent látott már. Pártokat pártok hátán. Politikusokat politikusok ellen harcolni. És az ínséges időkben mégis összefogni, itt Románia kellős közepén, Székelyföldön.